arben-hackeri
  kshirne videon ne youtube me shpejt
 
nese ju ka rra rrjeti e po doni me kshir ne youtube shkoni kshtu: e shkruani aty cilin do emrin tekengetares apo kengetarit... dhe e trusni aty dhe a e dini ku eshtė linku http://www.youtube.com/lise@e5 dhe ne fund te linkut e bani COPY cita pastaj ne fund te linkut e bon paste PRSH kshtu: http://www.youtube.com/watch?v=Dwimc4cvUmQ&feature=topvideos dhe ne fund shp4@5654-*/-5* kshtu shpresoj qe e keni kuptu ....
Add comment to this page:
Your Name:
Your website URL:
Your Message: