arben-hackeri
  Si ta bejsh shpejt PC
 
1.klikoni START pastaj RUN shkruani REDEDIT
2.pastaj Klikoni hkey_local_machine
pastaj Windows
pastaj Local Disk
dhe klikoni aty dhe value eshte 3000 e ti e bën 1000 mos gaboni me ba 0 sepse do ju demtohet pc juaj............





Add comment to this page:
Your Name:
Your website URL:
Your Message: